Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیراصغری روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در خصوص نقش سامانه ستاد در فرآیند شفاف‌سازی معاملات گفت: سامانه ستاد یک سامانه مالی و معاملاتی مبتنی بر مفاد، مواد و محتواهای قانونی بسیاری چون ماده ۵۰ قانون احکام دائمی توسعه کشور، ماده ۹ برنامه توسعه ششم، تبصره ۵ ماده ۱۶۹ قانون اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

وی اضافه کرد: بر این اساس دستگاههای دولتی مکلف هستند خریدهای خود را از این سامانه انجام دهند؛ در واقع هر نوع خریدی که بالاتر از سه میلیون و ۲۸۰ هزار تومان باشد دستگاههای دولتی را مکلف می‌کند در این سامانه اعلام نیاز کنند.

اصغری ادامه داد: در مقابل نیز باید برای فراهم کننده کالا و خدمات نیز تبلیغ شود که چنین سامانه‌ای وجود دارد و امکان فروش کالای خود به دولت وجود دارد.

مدیرسامانه تدارکات الکترونیکی دولت اضافه کرد: فراهم کننده کالا ممکن است مهندس باشد که خدمت بفروشد یا از اصناف باشد که کالا بفروشد؛ ما خواستار آن هستیم که جامعه مهندسان، مشاوران خود را پای کار بیاورند تا در مناقصات شرکت کند یا اتاق اصناف می تواند زیرمجموعه خود را راضی کند که در این سامانه کالاهای خود را ارائه دهند.

اصغری اضافه کرد: البته فعلا فراهم کننده کالا تکلیفی ندارد در این سامانه حضور پیدا کند و تنها دستگاههای دولتی مکلف به حضور هستند؛ اما از آنجایی که دستگاههای دولتی می‌توانند این بهانه را داشته باشد که ما را مکلف به حضور در سامانه کردند اما فراهم کننده کالا حاضر نیست و محیط رقابتی نبوده به همین دلیل ما به این فکر رسیدیم که سراغ اتاق اصناف، اتحادیه ‌ها و مهندسان برویم تا این بهانه را از دستگاه‌های دولتی بگیریم.

وی در خصوص مزایای این سامانه اضافه کرد: پیش از این تمامی معاملات در محیط فیزیکی و روی کاغذ انجام می شد و دستگاه نظارتی باید حضور فیزیکی داشت اما انجام معاملات داخل این سامانه اگرچه فساد را صفر نمی کند اما ریسک فساد را بالا می برد و دستگاه نظارتی می تواند بفهمد چه کسی روی چه سندی چه تخلفی را در چه زمانی انجام داده است؟

 در همین راستا قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران نیز در گفت‌و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص این سامانه گفت: کلیات این طرح خوب است اما باید نسبت به حضور فراهم کننده کالا در این سامانه تبلیغات انجام شود ضمن اینکه به ما تضمین دهند کالایی که در این سامانه ارائه می شود با کیفیت است.

وی ادامه داد: فضای کاری ما مثل مهندسان نیست و انجام مناقصات در این سامانه با خرید تجهیزات که نیاز ما است تفاوت دارد؛مثلا ساختمان یا هتلی ساخته می شود تجهیز این هتل در حوزه کاری ما است و کسانی باید در مجموعه فروش کالا در این سامانه حضور داشته باشند که سلامت کار آنها تایید شده باشد.

فراهانی اضافه کرد: اگر کالای خریداری شده معیوب بود ما باید بدانیم به کجا مراجعه کنیم و از کجا خسارت بگیریم؟

وی اضافه کرد: تمام کسانی که می‌خواهند در این سامانه ثبت نام کنند باید ارائه دهنده‌ کالاهایی با نازلترین قیمت و بالاترین کیفیت باشند و این شرط وضعیت حضور را برای ما به عنوان مشتری آسان می‌کند ضمن اینکه از کالای ساخت ایران حمایت می شود.اما لازم است از امنیت کسب وکار در محیط این سامانه مطمئن باشیم.

روزگذشته همایش بررسی نقش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت با حضور نمایندگانی از نظام مهندسی و همچنین اتاق اصناف تهران برگزار شد تا یکیار یگر معایب و مزایای این سامانه به شور وگفت وگو گذاشته شود.

به گزارش ایرنا در نیمه نخست سال۹۷، شفاف سازی معاملات وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه ستاد انجام شد؛ بدین گونه که تمامی معاملاتی که وزارت صمت و سازمانهای تابعه آن انجام می‌دهند و نصاب آنها از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بالاتر است در این سامانه در قسمت پنل شفاف‌سازی معاملات قابل رویت است. در گام بعدی، در اسفند ۹۷، معاملات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز اطلاع رسانی شد. این روند به تدریج برای تمامی دستگاهها انجام خواهد شد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۰۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • انتخابات مجلس|را‌ی‌گیری در۶۰درصد شعب«الکترونیکی»انجام می‌شود
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه