Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:10:17 GMT

آموزش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۹۰۷۳

آموزش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

سازمان جهاددانشگاهی یزد مجری آموزش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) در استان یزد برای دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیردولتی شد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) یک بستر معاملاتی است که تمام فراخوان‌های مناقصه، خریدهای جزئی، متوسط و مزایده‌های زیر مجموعه دولت را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد افروزیان با تاکید بر این که براساس ماده 2 آیین‌نامه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، دستگاه‌های دولتی مکلف هستند برای انجام معاملات خود تنها از کانال این سامانه اقدام کنند، افزود: این سامانه با ثبت تمام فعالیت‌های اقتصادی، امکان دسترسی راحت و آسان را برای همگان فراهم می‌سازد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از آن جایی که تمام دستگاه‌های اجرایی برای معاملات خود باید از طریق این سامانه اقدام کنند، هر کدام نیاز به کاربران آموزش دیده و ماهر جهت کار با این سامانه خواهند داشت که در همین راستا برای اولین بار در استان، وظیفه ارائه این خدمات آموزشی در دو منطقه یزد و اصفهان به جهاددانشگاهی یزد سپرده شده است.

وی عنوان کرد: بدین منظور اولین دوره کارگاه منطقه‌ای آموزش مدرسان سامانه ستاد در مناطق یزد و اصفهان به مدت سه روز از تاریخ ششم تا هشتم مردادماه به میزبانی جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.

افروزیان در پایان نیز اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی دولتی و بخش خصوصی می‌توانند کاربران سامانه ستاد خود را جهت گذراندن دوره آموزشی و کسب مهارت لازم به حوزه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان یزد معرفی کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دولت الکترونیک خدمات الکترونیکی دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر محمد مهدی نادری عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن‌سینا در خصوص اقدامات این شرکت در راستای تحقق شعار سال بیان کرد: کار ما تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین است. یعنی ما از گاو پرتولید به جای اینکه یک گوساله در سال بگیریم، می‌توانیم ۲۰ گوساله بگیریم. به این صورت که هر هفته از گاو پرتولید تخمک گرفته و این تخمک‌ها مانند درمان ناباروری در انسان، در محیط آزمایشگاهی لقاح پیدا کرده و طی ۷ الی ۸ روز تبدیل به جنین می‌شود. در نهایت این جنین گاو پربازده منجمد شده و سپس آن را در رحم گاو معمولی می‌کاریم و با این روش گوساله‌ای که به دنیا می‌آید چون در آزمایشگاه از گاو پربازده تولید کرده‌ایم، دو سه برابر ارزش دارد.

وی با بیان اینکه از حدود ۱۵ سال پیش این کار را شروع کرده‌ایم، تصریح کرد: اکنون ۵ سال است که این موضوع تجاری شده و تنها مرکزی در کشور هستیم که در منطقه غرب آسیا پروانه تولید جنین داریم و با هلدینگ‌های بزرگی مانند آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، کوثر، دشت مغان، میهن و دامداری‌های بخش خصوصی همکاری می‌کنیم. اخیرا نیز در بحث صادرات با توجه به حضور در دو دوره نمایشگاه ایران اکسپو، بازدیدکنندگانی داشتیم که متقاضی صادرات و عقد قرارداد فروش و مشارکت بودند که قرار شد در آینده این گفت‌وگوها ادامه یافته و منجر به عقد قرارداد شود.

مدیرعامل شرکت سینافناوران ماندگار جهاددانشگاهی در ادامه گفت: تأثیرگذاری این طرح برای دامدار این است که باعث می‌شود هزینه‌های تولید برای کسانی که این گوساله‌های ممتاز در گله‌شان وجود داردکمتر شده و سودشان ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد.

نادری در خصوص اقدامات این شرکت برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: با توجه به جنینی که ما تولید می‌کنیم در واقع با گاوداری‌های بخش خصوص مشارکت می‌کنیم تا بتوانیم بحث خودکفایی گوشت را در کشور داشته باشیم. در حال حاضر ۲۰ هزار درخواست واردات برای نژادهای گاو گوشتی و شیری که دومنظوره است داریم و با توجه به طرح تولید جنین منجمد شرکت ما می‌توان بدون اینکه وارداتی انجام شود، با مشارکت مردم این تعداد گوساله را تولید کرد.

وی در خصوص حضور جهاددانشگاهی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ عنوان کرد: در این نمایشگاه نیز از سوی برخی بازدیدکنندگان خارجی، از طرح تکثیر گاوهای پربازده استقبال خوبی صورت گرفت که امیدواریم به عقد قرارداد و مشارکت منجر شود. همچنین در حوزه فروش دانش فنی نیز گفت‌وگوهای مثبتی انجام گرفته است تا از این طریق بتوانیم در راستای تحقق شعار سال موفق‌تر عمل کنیم.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۴، ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا شد. توسعه ارتباطات جهاددانشگاهی در حوزه بین الملل با ارائه محصولات فناورانه و دانش بنیان صادراتی واحدهای سازمانی این نهاد از مهمترین مؤلفه‌های حضور در این نمایشگاه بود. در همین راستا جهاددانشگاهی به‌عنوان نهاد پیشران در عرصه علم و فناوری به ارائه بخشی از دستاوردهای متخصصان و پژوهشگران خود در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی پرداخت و غرفه این نهاد مورد توجه بازدیدکنندگان بسیاری از کشورهای مختلف قرار گرفت.

این نمایشگاه بازدیدکنندگان خارجی بسیاری داشت که یکی از مهمترین طرح‌های جهاددانشگاهی طرح تولید جنین منجمد از نژاد گاوهای شیری و گوشتی با خصوصیات برتر ژنتیکی بود که مورد استقبال بازدیدکنندگان بسیاری از کشورهای الجزایر، مالی، نیجریه، یمن و زیمبابوه قرار گرفت.

کد خبر 6099416

دیگر خبرها

  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • طرح کالابرگ الکترونیکی مجدداً اجرا می‌شود؟
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد